Politica 5 Iunie 2020 14:50

Ludovic Orban a comentat scandalul făcut de viceprimarul Capitalei, în această dimineață, la conferința de presă susținută de Nicușor Dan în Prelungirea Ghencea.

Orban a dat explicații cu privire la alegerea locului pentru conferință de către Nicușor Dan. Acesta a vorbit în aer liber, pe marginea șoselei, în Prelungirea Ghencea.

”Indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de lărgire a bulevardului Prelungirea Ghencea au fost adoptaţi în mandatul meu, în 2007. Din 2007 până astăzi nu s-a făcut nimic. Este un simbol al neputinţei, iresponsabilităţii administraţiilor PSD din ultimii 12 ani. Din acest motiv, Nicuşor Dan a vrut în mod simbolic să facă acest bilanţ şi să se adreseze bucureştenilor din această locaţie”, a declarat premierul, conform libertatea.ro.

Ludovic Orban a comentat și intervenția lui Aurelian Bădulescu, despre care spune că îi descalifică pe cei de la Primărie. Prim-ministrul spune și că în spatele scandalului este, de fapt, Gabriela Firea.

”Sincer, părerea mea este că s-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la Primărie. S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză”, a afirmat premierul.

Acesta mai spune că ”prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureşteni şi că singurul lor obiectiv este să le dea la gioale acelora care spun adevărul despre Bucureşti şi despre administraţia catastrofală a PSD în Bucureşti.”

Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu, îmbrânceli pe marginea șoselei

Candidat din partea PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a susținut o conferință de presă tocmai în Prelungirea Ghencea. Acesta a ales simbolic locul pentru a pune mai bine în evidență eșecurile din timpul mandatului Gabrielei Firea.

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

Viceprimarul PSD a încercat să întrerupă de mai multe ori discursul lui Nicușor Dan. Candidatul PNL l-a îmbrâncit pe Bădulescu de câteva ori, deoarece acesta nu respecta distanțarea socială.

Viceprimarul Bucureștiului a avut o primă reacție în urma scandalului de vineri dimineață. Acesta și Nicușor Dan au ajuns să se îmbrâncească, după ce Bădulescu a intervenit în conferința de presă susținută de candidatul PNL în Prelungirea Ghencea.

Acesta este Nicușor Dan care a înțeles să mă împingă și să pună bodyguard-ul pe mine și a spus că îmi taie beregata. Voi depune plângere penală”, a declarat Aurelian Bădulescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.