Aurelian Bădulescu anunță că va depune plângere penală împotriva lui Nicușor Dan, în urma îmbrâncelilor dintre cei doi, din dimineața zilei de vineri.

Viceprimarul Bucureștiului a avut o primă reacție în urma scandalului de vineri dimineață. Acesta și Nicușor Dan au ajuns să se îmbrâncească, după ce Bădulescu a intervenit în conferința de presă susținută de candidatul PNL în Prelungirea Ghencea.

Bădulescu spune că a considerat că trebuie să meargă acolo pentru a răspunde solicitării presei, mai ales că nu exista o interdicție de participare. Acesta mai spune că s-a pus la dispoziția partenerului de dialog, deoarece Nicușor Dan aducea acuzații cu privire la gestionarea situațiilor din Capitală.

”Acesta este Nicușor Dan care a înțeles să mă împingă și să pună bodyguard-ul pe mine și a spus că îmi taie beregata. Voi depune plângere penală”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Acesta mai spune că ”Cetățenii municipiului București să știe ce s-a făcut pentru ei și cu ce eforturi. Nu să îl las pe el să mintă, în fața argumentelor nu știe să aducă contraargumente.”

Citeste si:
Marcel Ciolacu: „Președintele ține alegerile, indiferent de câți...
Marcel Ciolacu: „Președintele...

Candidat din partea PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a susținut o conferință de presă tocmai în Prelungirea Ghencea. Acesta a ales simbolic locul pentru a pune mai bine în evidență eșecurile din timpul mandatului Gabrielei Firea.

Viceprimarul PSD a încercat să întrerupă de mai multe ori discursul lui Nicușor Dan. Candidatul PNL l-a îmbrâncit pe Bădulescu de câteva ori, deoarece acesta nu respecta distanțarea socială.

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță creșteri semnificative de poluare a aerului
Ministrul Mediului anunță...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.