Politica 5 Iunie 2020 13:18

Aurelian Bădulescu anunță că va depune plângere penală împotriva lui Nicușor Dan, în urma îmbrâncelilor dintre cei doi, din dimineața zilei de vineri.

Viceprimarul Bucureștiului a avut o primă reacție în urma scandalului de vineri dimineață. Acesta și Nicușor Dan au ajuns să se îmbrâncească, după ce Bădulescu a intervenit în conferința de presă susținută de candidatul PNL în Prelungirea Ghencea.

Bădulescu spune că a considerat că trebuie să meargă acolo pentru a răspunde solicitării presei, mai ales că nu exista o interdicție de participare. Acesta mai spune că s-a pus la dispoziția partenerului de dialog, deoarece Nicușor Dan aducea acuzații cu privire la gestionarea situațiilor din Capitală.

”Acesta este Nicușor Dan care a înțeles să mă împingă și să pună bodyguard-ul pe mine și a spus că îmi taie beregata. Voi depune plângere penală”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Acesta mai spune că ”Cetățenii municipiului București să știe ce s-a făcut pentru ei și cu ce eforturi. Nu să îl las pe el să mintă, în fața argumentelor nu știe să aducă contraargumente.”

Candidat din partea PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a susținut o conferință de presă tocmai în Prelungirea Ghencea. Acesta a ales simbolic locul pentru a pune mai bine în evidență eșecurile din timpul mandatului Gabrielei Firea.

Viceprimarul PSD a încercat să întrerupă de mai multe ori discursul lui Nicușor Dan. Candidatul PNL l-a îmbrâncit pe Bădulescu de câteva ori, deoarece acesta nu respecta distanțarea socială.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.