Florin Cîțu lansează un nou atac la Marcel Ciolacu, după ziua de ieri, când proiectul pentru autonomia Ținutului Secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaților.

În cadrul unei intervenții pentru Realitatea Plus, de miercuri seară, ministrul Finanțelor a afirmat că președintele Camerei Deputaților ”a jucat poker cu independența și suveranitatea României”, iar că planul a fost dejucat de Iohannis.

”Ceea ce face PSD de două luni de zile este să şubrezească şi să distrugă puterea de luptă a statului cu crizele de sănătate şi economică”, a mai afirmat ministrul Finanțelor.

Acesta a făcut o trimitere către Ciolacu, care ”a luat fiecare măsură bună a acestui guvern și a ciopârțit-o în Parlament.”

”După ce a jucat poker cu sănătatea românilor, nu credeam că va juca poker cu independenţa şi suveranitatea României. Nu ştiu ce caută acest domn în fruntea PSD, asta e treaba lor, dar, cu siguranţă, după ce a trecut această lege, trebuia să îşi fi dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Măcar atât putea să facă”, a mai afirmat Cîțu, referindu-se la Marcel Ciolacu.

Ciolacu: PSD NU susține autonomia Ținutului Secuiesc

Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu a răspuns tirului de acuzații lansate de Iohannis împotriva PSD-ului, după ce legea privind autonomia Ținutului Secuiesc a trecut tacit de Camera Deputaților.

Acesta spune că PSD nu susține o astfel de lege și că partidul va vota împotriva acestui proiect de lege, care va fi respins urgent la Senat, camera decizională.

”De altfel, PSD a votat împotrivă și în comisiile de specialitate din Camera Deputaților. Acest proiect are numai rapoarte de respingere și avize negative. Acest proiect a fost introdus pe ordinea de zi cu raport de respingere”, mai arată președintele interimar PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.