​Clotilde Armand, Eurodeputata USR,  si-a lansat, duminica dimineata, candidatura la primaria sectorului 1, spunand ca planul sau este ca 30% din buget sa fie alocat investitiilor.

Printre prioritati ea a enumerat si reducerea poluarii, dezvoltarea spatiilor verzi, pastrarea Padurii Baneasa, parcari subterane, precum si piete functionale.

Clotilde Armand a mai spus ca celelalte partide de dreapta ar trebui sa o sustina, afirmand ca „PNL trebuie sa faca un pas inapoi la Sectorul 1”, potrivit hotnews.ro

"Cand e vorba de interese financiare a mers mereu sistemul transpartinic. PNL este impreuna cu PSD. Nu s-au votat investitii. 30 de ani au gestionat acest sector, PNL si PSD. Fac apel la toate partidele sa avem un proiect comun, pe care il propun eu, pentru ca ei au fost incapabili sa-l faca", a mai adaugat aceasta.

Liderul USR, Dan Barna, a sustinut ca Eurodeputata "este asteptata solutie pentru Sectorul 1”.

Clotilde Armand a candidat la primaria Sectorului 1 si in anul 2016, cand a pierdut insa in fata pesedistului Dan Tudorache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.