Andrei Caramitru sustine ca sistemul actual si Statul roman nu functioneaza, iar "schimbarea masiva a sistemului este singura solutie rationala de salvare nationala".

"Sistemul actual nu functioneaza. Statul roman nu functioneaza. Nu doar atat - dar te mai si taxeaza de nu mai ramai cu nimic si dupa te si omoara.

Ma oripileaza politicienii care vorbesc doar despre reforma 'graduala', care va mint ca se rezolva daca pui oameni mai spalati si educati peste un sistem distrus - si care de fapt sunt oameni de paie care nu sunt lasati sa schimbe nimic. Arafati.

Noi platim si murim - astia pusi in fata vorbesc frumos si castiga niste firmituri pentru asta - si aia din spate ranjesc si incaseaza sutele de milioane.

Asta inseamna un discurs plin de talibanism si radicalism? Nu. Deloc. Schimbarea masiva a sistemului este singura solutie RATIONALA de salvare nationala", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.