Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca decizia candidatilor la prezidentiale de nu participa la dezbateri este una extrem de gresita.

"Este o decizie dramatica sa nu mergi la dezbateri, este o decizie extrem de gresita. Nu poti refuza dialogul, nu poti sa refuzi participarea la dezbatere. Pana la urma e o dovada de respect, e vorba de a da raspunsuri jurnalistilor si mai ales cetatenilor, sa arati unde esti si unde vrei sa ajungi daca primesti voturile lor. De aceea, cred ca este o decizie gresita, dar mai avem zece zile pana la turul doi", a spus Kelemen Hunor, raspunzand intrebarilor jurnalistilor referitoare la lipsa unei dezbateri televizate a candidatilor la prezidentiale, scrie Agerpres.

El a mai spus ca nu recomanda electoratului sau sa voteze cu cineva anume in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si ca fiecare sa voteze cum considera de cuviinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.