Cristina Iurisniti, deputat USR din Bistrita-Nasaud si-a fotografiat buletinul de vot si l-a postat pe pagina sa de Facebook. Dupa ce a fost depusa o plangere din partea PSD, impotriva postarii sale, deputata a fost amendata cu 2.000 de lei.

"Am analizat plangerea formulata impotriva postarii facute de doamna Cristina Iurisniti si am dispus inlaturarea de pe reteaua de socializare a buletinului de vot postat de doamna Iurisniti. Am sesizat Inspectoratul de Politie Bistrita-Nasaud pentru a verifica daca sunt indeplinite conditiile raspunderii contraventionale", a declarat Reghina Berari, presedintele Biroului Electoral Judetean.

Inspectoratul de Politie Bistrita-Nasaud a inceput cercetarile in acest caz, avand in vedere ca este interzisa prin lege fotografierea buletinului de vot.

"In acest caz a fost aplicata o amenda pentru continuarea propagandei electorale. Este vorba de o amenda in valoare de 2.000 de lei", a declarat Crina Sirb, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.