Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de "la revedere".

"Nu este un mesaj de ramas bun, ci unul de la revedere.

Pentru ca nu voi parasi decat o functie, dar nu si legatura trainica, atat profesionala, cat si umana, pe care nimeni si nimic nu o va putea distruge vreodata. Pentru ca nu este decat finalul celui de-al doilea mandat de ministru al finantelor si finalul unei perioade de munca intensa, de discutii si negocieri aprinse, de satisfactii imense alaturi de oameni si de profesionisti dedicati si devotati misiunii lor de slujitori ai administratiei si ai finantelor acestei tari.

Pentru ca, prin tot ceea ce am realizat in tara si in afara granitelor sale, am urmarit promovarea intereselor Romaniei si ale cetatenilor romani. Pentru ca am creat un motiv de mandrie nationala gestionand cu maxima competenta si eficienta Presedintia Romaniei la Consiliului Afacerilor Economice si Financiare in prima jumatate a acestui an.

Pentru ca am creat punti de colaborare si am intarit si extins dialogul cu toate organismele si institutiile din zona sistemului public si privat, cu partenerii economici si sociali, cu societatea civila si, nu in ultimul rand, cu angajatii si angajatorii; pentru ca nu exista angajat fara angajator, asa cum nu exista nici angajator fara angajat.

Pentru ca, cel putin in calitate de senator, dar si de presedinte executiv al PSD, singurul partid care a construit cu adevarat pentru Romania si pentru romani, activitatea mea profesionala va ramane foarte strans legata de tot ce inseamna finante, fiscalitate, investitii, relatii cu institutiile europene si cu organizatiile economice si financiare internationale, cu mediul de afaceri, cu mediul bancar, cu sindicatele si cu toti cei care pot contribui si influenta pozitiv dezvoltarea Romaniei.

Citeste si:
Bacșișul va fi impozitat cu 10% începând din 2023
Bacșișul va fi impozitat cu...

Dragi si stimati colegi, parteneri si colaboratori, va multumesc pentru profesionalismul, fermitatea si onestitatea voastra, dar si pentru perseverenta de care ati dat dovada, oricat de dificil si incomod am fost uneori, de multe ori... pentru voi.

Un gand special adresez mediului de business, pentru excelenta colaborare in promovarea masurilor atat de necesare dezvoltarii afacerilor.

Nu in ultimul rand, ii asigur pe toti contribuabilii, carora le doresc sa fi inteles buna mea intentie in a aduce schimbarile in calitatea relatiei cu ANAF, ca interesul meu pentru sustinerea masurilor de reformare a acestei institutii va fi cu atat mai sustinut de acum inainte.

Tuturor va doresc numai bine si sa continuati asa cum am stabilit. Sa continuati sa insistati!

La revedere si pe curand!", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Citeste si:
Demiteri după tragedia din Gorj. Cine rămâne fără funcție după...
Demiteri după tragedia din...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.