Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu mai sunt bani si Guvernul se imprumuta in fiecare zi, intrebandu-se ce se va intampla anul viitor cand nu vor mai fi bani nici macar de imprumut.

"Azi NU mai sunt bani si Guvernul se imprumuta in fiecare zi / anul viitor NU vor mai fi bani nici macar de imprumut! Ce facem?

NU sunt de acord sa taiem pensii si salarii (asta a facut Basescu in 2010 si a gresit) / NU sunt de acord sa marim TVA, taxe si impozite (pentru ca distrugem exact economia privata si firmele romanesti - adica exact cei care ne tin in viata acum) / NU mai ai ce investitii sa tai ca deja le-au taiat Dancila si Teodorovici pe toate!

Singura solutie realista si cu sanse mari de succes este o RESTRUCTURARE radicala a Administratiei Publice (un sistem construit in 1968 de PCR si Ceausescu si inratutatit in fiecare an din 1990)!

Eu cred in aceasta solutie- si cred ca este singura! Dupa atatia ani si atata experienta acumulata (cu bune si cu rele, cu succese si greseli uriase) stiu ca se poate!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.