Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii ''Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul'' din satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de evenimente ori de cate ori este invitata, ea subliniind ca este ''un om care crede in Dumnezeu''.

"De fiecare data cand sunt invitata la o slujba, la sfintirea unei biserici, eu particip. Eu sunt un om care cred in Dumnezeu si cred ca aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni", a declarat premierul Viorica Dancila.

Liderul PSD le-a transmis romanilor "sa aiba credinta" "ca binele invinge intotdeauna raul si asa se va intampla si acum".

"Toti cei care venim la biserica de aceea venim, ca sa fim mai buni. Si cred ca manifestarile si rautatile in fata bisericii sau in timpul unei slujbe nu-si au locul. Politica e de o parte si Biserica de o parte. Eu am venit aici sa ma rog", a subliniat premierul.

Cateva sute de oameni au participat, joi, la sfintirea Manastirii "Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul" din satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ceremonialul religios fiind oficiat de un sobor de preoti, in frunte cu Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, care, la inceputurile sale ca preot, a slujit la Lisa. La eveniment au participat si liderul PSD, premierul Viorica Dancila, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, parlamentari si primari PSD din Tara Fagarasului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.