Fostul premier Mihai Tudose a declarat pentru Digi24 ca Victor Ponta nu s-a consultat cu partidul inainte de a purta negocierile de luni cu Viorica Dancila, in cadrul carora aceasta i-a oferit varianta intrarii la guvernare in luna septembrie.

"Eu nu inteleg, la ce am mai plecat din PSD? Nu am plecat numai din cauza lui Dragnea! PSD astazi e PSD care zice ca a castigat alegerile dar l-au furat martienii, care il tine pe Cuc la Transporturi si care o tine pe Cati la Educatie. Eu sustin ca suntem buni sa intram la guvernare, dar cu premier Pro Romania si nu cu acest PSD. Care PSD, al lui Cuc, al lui Arsene?.

Se auzea pe vremea lui Dragnea ca ea vrea sa isi dea demisia dar nu i-o accepta Dragnea. Acum nu mai e Dragnea, poate sa isi dea linistita demisia, de ce nu si-o mai da? Cum adica e Dancila asa brusc desteapta si noi o sustinem la prezidentiale? Ce, am innebunit?!", a spus Mihai Tudose.

Tudose a mai spus ca aceeasi pozitie o are si fata de negocierile purtate de Victor Ponta cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

"Nu sunt de acord nici cu chestia asta, sa iasa Calin de la guvernare si sa il sustinem pe el. Calin e tot ala care a luat 4% in sondaje, nu inteleg logica. La orice sondaj ar face, tot atata ar avea. Ieri PSD a decis ca cel mai bun produs al PSD e Viorica Dancila. Solutia noastra e candidat propriu si asta e!", a mai spus fostul premier.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca ar intra impreuna cu partidul sau la guvernare daca ar fi restructurat guvernul Dancila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.