Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca alianta cu USR va merge mai departe si "nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja, nu o sa cadem in capcana in care au cazut altii in trecut"

"Am scris randurile de mai jos impreuna cu Dan Barna, eu aflandu-ma la Cabana Babele alaturi de Valerie, dupa ce am vazut articolele despre tensiunile care ar exista intre USR si PLUS.

Da, discutam zilele acestea despre viitorul Aliantei. Alianta noastra e, de fapt, alianta celor care i-au oferit deja increderea. Da, pe alocuri discutiile sunt mai aprige, pentru ca fiecare dintre noi vine la masa cu idei si cu solutii care sa valorifice cat mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem sa spunem un lucru foarte clar: USR si PLUS vor merge mai departe impreuna. Si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Suntem hotarati sa gasim cea mai buna formula pentru asta si nu ne vom ridica de la masa negocierilor pana cand nu ajungem la o intelegere care sa ne faca mai eficienti decat am fi separat, pentru ca Romania trebuie guvernata bine dupa alegeri. Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o sa cadem in capcana in care au cazut altii in trecut", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.