Rares Bogdan a spus, joi seara, ca liberalii vor solicita PSD si ALDE, inca de duminica seara, sa paraseasca "de indata" Palatul Victoria.

"Duminica seara, la ora 21, dumneavoastra veti face parte din oastea invingatorilor. Incepand de luni, ne vom bucura, Romania se va bucura, pentru ca vom solicita inca de duminica seara ca PSD si ALDE sa paraseasca de indata Palatul Victoria.

Romania si romanii de buna credinta, cinstiti, romanii patrioti au fost umiliti, au fost calcati in picioare, au fost sfidati de Dragnea, Codrin Stefanescu, Mitraliera, Carmen Dan, Arsene, Dancila si de toti cei care, de doi ani si jumatate, nu sunt preocupati decat de drepturile infractorilor, ale detinutilor, ale hotilor, ale talharilor, si nu de viata oamenilor cinstiti", le-a spus Bogdan celor aproximativ 1.500 de participanti la mitingul de la Bistrita, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.