Deputatul Catalin Radulescu a reactionat dupa ce fostul premier a mentionat ca l-ar fi refuzat cand ar fi dorit sa intre in Pro Romania.

"Astazi am aflat ca PONTA a spus la Adevarul live , ca m-a refuzat pe mine sa intru in Pro Romania . Reactia mea a fost intre a rade in hohote sau sa ii raspund . Si ii raspund: mai ex -presedinte Psd (facut de noi), ex -securistule si adulator Lgbd, pe langa faptul ca esti un securist nu ai nici caracter, minti fara sa ai vreo remuscare: niciodata nu ti-ai permis sa ma inviti la vreo discutie sa imi propui sa intru in Pro Romania, pentru ca stii ca eu nu tradez, pentru ca stii ca eu sunt prietenul Presedintelui Dragnea si stii ca nu suport securistii si informatorii.

Faptul ca incerci sa te agati de numele meu e jalnic pentru tine, pentru ca esti atat de mic si de trist incat o sa ramai ca o amintire de doi bani in ochii poporului roman, ca unul care a abandonat PSD -ul prin demisie pe Facebook si unul care a dat Ok -ul statului paralel si rudelor si prietenilor lui sa faca dosare la comanda pe tinte politice si tinte de oameni de afaceri, liderilor Psd din toate judetele si oamenilor de afaceri sustinatori ai PSD-ului , ca sa fie anchetati si condamnati nevinovati! Si atunci cum a-si fi putut eu sa imi doresc sa vin in partidul tau de securisti Victore?

Nu numai ca nu mi-am dorit sa vin la tine sau sa initiez o discutie cu tine, ci am sperat ca in afara de a fi un mic securist esti om, un om cu caracter, bun simt, buna crestere si mai ales un om cu principii. Dar nu, pentru mine, cat si pentru marea majoritate a PSD esti un tradator, un securist, un (restul stiu cei de la SIE) si atat! Nu te poti compara in viata vietilor, cu presedintele Dragnea, nici la caracter nici la cei 7 ani de acasa nici la curaj si nici la loialitate fata de pad si echipa lui. Stai linistit, nu m-ai cunoscut deloc . Fata de tine nu imi tradez prietenii, nu imi tradez partidul si nu imi tradez poporul", scrie deputatul Catalin Radulescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.