Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea si al organizatiei judetene a PSD, a fost surprins in weeken la volanul noului sau autoturism Ford Shelby, ultimul model, care valoreaza, cu dotari minime, 118.000 de euro, scrie HotNews.

Marian Oprisan sustine ca autoturismul a fost cumparat cu banii mamei sale. In declaratia de avere a politicianului nu figureaza niciun cont cu o suma atat de mare.

"Masina a fost cumparata de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai da din cand in cand s-o conduc cate cinci minute. Daca sunteti interesati de mai multe detalii intrebati-o pe ea. Mama mea nu este functionar public, ci persoana privata si nu vad care este problema“, a declarat Marian Oprisan pentru Ziarul de Vrancea, adaugand ca si alte masini la volanul carora a fost surprins sunt tot ale mamei sale.

"Este o masina senzationala si o masina foarte buna, care iti da mari satisfactii atat onroad, pe astfalt, cat si offroad, pe teren accidentat si eu sunt pasionat de aceasta chestiune. Banii au fost virati din contul mamei mele, un cont care se afla de multa vreme sub controlul procurorilor anticoruptie”, a declarat Marian Oprisan.

Seful PSD Vrancea a spus ca isi poate permite o asemenea masina „dupa o viata de munca” a sa si a familiei sale. Despre casa in care locuieste, Oprisan a spus ca este alcatuita dintr-un apartament cu trei dormitoare si un altul cu doua dormitoare, al mamei sale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.