Premierul Viorica Dancila recunoaste ca a facut multe greseli de exprimare, pe care le regreta, dar spune ca emotiile sunt de vina. La scurt timp dupa aceste afirmatii, ea a facut un nou dezacord, potrivit Hotnews.

Dancila a mai comentat, intr-un interviu inregistrat acordat pentru Romania TV, ca ceea ce conteaza cu adevarat sunt greselile fata de oameni, nu cele de exprimare si ca "nu cred ca trebuie sa mai avem politicieni robot, oameni care nu empatieaza".

"Imi este greu sa-l cataloghez pe presedintele Romaniei, dar este un om care nu accepta consensul. E greu ca si premier sa-i pun eticheta si nu vreau, pentru ca as face exact ca dumnealui, as face ceea ce eu critic in aceste momente. Cred ca caracterizarea cea mai buna ne-o face romanii”, a declarat Dancila.

In schimb, ea a vorbit despre relatia buna cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, despre care a sustinut ca sunt "doi oameni puternici, cu personalitate puternică, doi oameni implicaţi, doi oameni care, prin activitatea lor, vor să facă lucruri foarte bune pentru români".

Dancila a mai spus ca nu intelege insa atacurile si jignirile care i-au fost aduse si care au vizat coafura, vestimentatia sau modul in care se machiaza, noteaza sursa citata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.