Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat vineri ca proiectul legii pensiilor va intra cel tarziu miercurea viitoare in dezbaterea si votul plenului Camerei.
"Da, cu siguranta, legea pensiilor, daca nu intra marti seara, va intra miercuri dimineata. (...) Nu puteam sa punem pe ordinea de zi a plenului de miercurea trecuta legea pensiilor. Sa va spun de ce nu a intrat. Raportul de la Comisia pentru munca a ajuns in ziua de miercuri. Nu puteam suplimenta ordinea de zi decat cu acordul tuturor liderilor grupurilor parlamentare datorita complexitatii si datorita faptului ca nu toate grupurile parlamentare au dorit sa fie discutata miercurea trecuta, am hotarat in Biroul permanent sa fie discutata fie marti dupa-amiaza de la ora 16,00, fie miercuri dimineata de la ora 10,00", a precizat Florin Iordache, intrebat, la Parlament, daca legea pensiilor va intra la vot final saptamana viitoare, potrivit Agerpres.

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul legii sistemului unitar de pensii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.