Comunitatea ”Va vedem din Sibiu”, care organizeaza din decembrie 2017, aproape fara intrerupere, un protest mut in fata sediului PSD Sibiu, a transmis ca ”OUG 92 reprezinta un nou atac la adresa justitiei independente si a institutiilor anticoruptie”

Protestul a inceput la ora 12.00, un nou protest mut in fata sediului PSD Sibiu.

OUG 92 reprezinta un nou atac la adresa justitiei independente si a institutiilor anticoruptie. Actualul guvern si parlament lucreaza neobosite de aproape 2 ani pentru salvarea lui Liviu Dragnea de la sentintele care il astepta in mai multe cazuri de coruptie, distrugand in acest proces sistemul de justitie din Romania. Chiar daca suntem obositi si nu mai dorim sa auzim de ce noua metoda a mai gasit Ministrul Justitiei Tudorel Toader pentru a-si servi clientii politici, acest lucru nu schimba in niciun fel gravitatea situatiei”, au scris, miercuri, pe pagina de Facebook, reprezentantii comunitatii "Va vedem din Sibiu".

Din decembrie 2017, aproape fara intrerupere, sibienii se intalnesc la ora 12.00 peste drum se sediul organizatiei judetene a PSD Sibiu si protesteaza mut pentru 15 minute.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.