Fostul premier, Victor Ponta, sustine, intr-o postare pe Facebook ca Romania a devenit mosia presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

"Romania este mosia lui Dragnea!

In luna iunie la Camera Deputatilor Dragnea a schimbat radical legea privind resursele din Marea Neagra ( adoptata deja de Guvernul PSD si votata de majoritatea PSD din Senat ) / era nervos ca fusese condamnat in al doilea dosar si s-a batut cu caramida “nationalista” in piept la televizor ca “apara tara de firmele straine”! In plus era suparat ca cei de la EXXON nu i-au aranjat o intalnire cu Donald Trump!

Lautarii lui Dragnea in frunte cu Darius Valcov i-au facut o cantare nationala viteazului Liviu.

Wow - ce tare a fost Darius!!! S-a cutremurat Antena 3 de extaz nationalist!

Niciodata in istoria Romaniei resursele sale naturale nu au fost negociate de o persoana fizica - in interesul sau personal si impotriva intereselor tarii! Si niciodata cineva nu a mintit atat de fatis oamenii facand exact invers decat spune la televizor!

A venit luna Septembrie / in birou la Dragnea au venit Ambasadorul Klemm, Secretarul Energiei din SUA Perry si sefii de la OMV si EXXON cerand ( in mod legitim dupa opinia mea) schimbarea acelei legi idioate promovate chiar de Dragnea personal in iunie la Camera Deputatilor! Si .... surpriza :

Acum sa tragem cateva concluzii :

1. Valcov a spus ca cine modifica legea este vinovat de inalta tradare - acum o modifica Dragnea / fiind recidivist penal cam ce pedeapsa trebuie sa ia? Pana si Dl Plesoianu a zis ca nu mai participa cu mana lui la furturile lui Dragnea !!!

2. Eu cred ca legea trebuie modificata si investitiile trebuie incurajate prin stabilitate si predictibilitate fiscala / insa Dragnea santajeaza investitorii si minte romanii / solutia este o dezbatere corecta si transparenta a legii - ceea ce acum nu exista!

3. Conform calculelor prezentate chiar de catre Dragnea la Antena 3 si a prevederilor din schimbarile facute la Senat va fi o pierdere ( pe hartie ) la Bugetul de Stat de 10 Miliarde de dolari! Ce facusi Livache ?!? Nu aduci bani ci scoti de la Buget! Si din ce maresti pensiile din 2021?

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

4. Fata de viitoarele prezumtive venituri din exploatare care vor incepe sa vina cel mai repede din 2023 ( cand Dragnea va fi probabil de mult in Brazilia) conform modificarilor facute acum la lege deducerea investitiilor se va face inclusiv la platformele care se afla acum in activitate ( de la vechiul Petrom in principal)! Adica taxele platite azi se vor reduce cu 60%! Nu doar ca nu luam mai mult ci mai putin

5. Cu adevarat inalta tradare este insa altceva : Dragnea se grabeste cu legea offshore pentru a ajuta cele doua companii din Ungaria ( sprijinite legitim de Dl Viktor Orban - seful international al lui Liviu Dragnea) care au cumparat capacitatea de transport de gaze / daca pana la 31 Decembrie 2018 nu se adopta legea atunci producatorii nu semneaza contracte cu cele doua firme de transport si acestea pierd licenta / asta inseamna ca trebuie organizata o alta licitatie pe care Dragnea mai greu o sa o aranjeze din nou ca sa ajute firmele din Ungaria!

Citeste si:
Darius Vâlcov a fost dat în urmărire generală de Poliția Română
Darius Vâlcov a fost dat în...

Legea offshore este esentiala pentru interesele Romaniei in urmatorii 30 de ani / nu s-a facut nimic transparent, nu exista niciun studiu de impact sau analiza, totul a fost negociat pe sub masa de Dragnea pentru interese obscure si ilegale!

Deputatii majoritatii ( plus UDMR) au votat o data aceasta lege “in orb” ( nu au avut timp nici macar sa citeasca proiectul prezentat de Dragnea cu o ora inainte de vot)! Acum proiectul vine din nou la vot - acum stiu ca totul este o afacere privata a Grupului Infractional condus de Dragnea - nu mai au nicio scuza pentru faptul ca vor fi vinovati de “inalta tradare” ( cum le-a spus si Darius Valcov)!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.