Senatorul PSD, Serban Nicolae, si-a cerut scuze alegatorilor pentru cuvintele pe care i le-a adresat deputatei USR Cosette Chichirau, mentionand ca nu a mai suportat insulta si calomnia venite din partea acesteia si a cedat.

"Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfactie. Probabil ca electoratul care a trimis-o in Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, sa ia 150 de milioane de lei pe luna, diurne, cazare, transport si asa mai departe, sume forfetare, ca sa ma injure pe mine. Am lasat-o, a facut-o de mai multe ori, din pacate pentru mine, si imi cer scuze pentru asta, la un moment dat am cedat si am replicat, pentru ca nu am mai suportat insulta si calomnia repetate. Fata de electoratul meu imi cer scuze, imi pare rau, fata de oamenii de buna credinta, ca nu pentru asta m-au trimis pe mine in Parlament, sper sa nu se mai repete", a declarat Nicolae la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.ro.

El a aratat ca schimbul de replici cu colega sa de la USR a avut loc in timpul dezbaterii unui proiect de lege deosebit de important.

"Eu am lucrat foarte mult la acest proiect de lege, sunt intre initiatori si de aia sunt la Camera Deputatilor astazi. Nu am gasit pe nimeni, judecator sau procuror, sa-mi reproseze ca prin aceasta initiativa sau prin amendamentele pe care le-am facut as afecta in vreun fel independenta sau impartialitatea justitiei, as politiza in vreun fel actul de justitie, as pune sub control politic autoritatea judecatoreasca, tot ceea ce numim generic sistemul judiciar, de aceea m-as fi asteptat ca discutia sa fie una foarte serioasa, foarte profesionala si cu argumente politice si de specialitate. Din pacate, in fata unor injurii repetate si a unor insulte repetate am avut o rabufnire pentru care imi cer scuze", a adaugat el.

Deputatul USR Cosette Chichirau a sustinut miercuri ca a fost "injurata" de senatorul PSD Serban Nicolae in plenul Camerei Deputatilor.

Citeste si:
Parlamentul se întrunește pentru învestirea Guvernului Ciolacu....
Parlamentul se întrunește...

"In plen, eu am facut un live pe Facebook, ati vazut ca grupul USR a iesit in fata, cu insemne care spuneau 'Hotii', in timp ce colegul nostru Stelian Ion sustinea amendamentele depuse de USR. Din cauza ca eu filmam, au inceput sa apara injuraturi la adresa mea. Ce ati vazut e probabil o mica parte din ce se spunea in plen de mai multi deputati de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultata eu, important este ce se intampla cu Justitia din Romania, se intampla o procedura de urgenta neconstitutionala, in timp ce nu avem procedura de urgenta pe niciun aspect din sanatate, educatie sau autostrazi. (...) Avem de-a face cu un grup infractional organizat si eu consider ca orice deputat care voteaza aceasta lege este in complicitate cu acest grup infractional organizat", a declarat reprezentanta USR.

Ea mai spus ca in Parlament exista "un grup infractional organizat" si ca orice deputat care va vota noul statut al magistratilor este in complicitate cu acest grup.

Citeste si:
Serban Nicolae vrea puteri sporite pentru guvernele interimare....
Serban Nicolae vrea puteri...

"Eu nu ma simt jignita. Domnul Serban Nicolae nu ma poate jigni. Nu are capacitatile nici morale, nici intelectuale sa ma jigneasca pe mine. Eu sunt aici sa apar legile Romaniei, sa apar poporul roman, el poate sa spuna orice vrea, asta nu ma intereseaza pe mine personal, nu este o dezbatere despre mine personal", a adaugat Chichirau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.