Schimb aprins de replici intre senatorul PSD si presedinte al comisiei SIPA Serban Nicolae si deputata USR Cosette Chichirau.

Serban Nicolae a jignit-o in repetate randuri pe deputata USR Cosette Chichirau, in timp ce aceasta transmitea live, pe Facebook, imagini de la Parlament. La un moment, aceasta dat s-a indreptat catre Serban Nicolae (PSD), pe care l-a numit penal, aducandu-i aminte ca l-a asteptat pe senatorul PSD Catalin Voicu la poarta puscariei si l-a condus pe aceasta acasa. Chichirau i-a spus lui Serban Nicolae ca exista acea poza de cand era soferul lui Voicu.

Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penala este mama care v-a facut asa nesimtita! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ti este rusine sa primesti banii astia nemunciti? Leafa marita iti place, nu? Nu va hliziti fasolea asa la mine! Va rog frumos, nu mai radeti, ca este o imagine dezolanta. Cautati un coleg alfabetizat, care a terminat doua clase si sa va scrie o plangere penala la adresa mea, sa vedeti ce am furat eu. Dumneavoastra sunteti atat de proasta! CV-ul este in poze? Sunteti atat de proasta incat e incredibil ce spuneti. Demonstrati ca am fost eu sofer. Aveti o poza? Poza e CV? Eu am o poza in care dvs faceti sex anal. Ce sa facem?

Puteti vedea momentul in video-ul de mai jos, la minutul 41:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.