Ludovic Orban, considera ca, daca cei din conducerea PSD nu-l vor exclude pe Serban Nicolae din partid, vor accepta comportamentul acestuia, pe care presedintele PNL il catalogheaza "grobian" si "deviant".

"In cazul in care conducerea PSD nu il da afara nici acum pe Serban Nicolae din partid, inseamna ca isi asuma public grobianismul, mojicia, agresivitatea si nesimtirea lui. Inseamna ca aproba comportamentul lui deviant si ca accepta ca Serban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce inseamna ca intra in conflict definitiv cu bunul simt, cu decenta, cu politetea, cu respectul fata de oameni, cu civilizatia", a scris miercuri Orban pe Facebook.

Deputatul USR, Cosette Chichirau, a povestit miercuri la Parlament ca a fost "injurata" de senatorul PSD Serban Nicolae.

Senatorul PSD, Serban Nicolae, si-a cerut scuze alegatorilor pentru insultele adresate deputatei USR si a precizat ca nu a mai suportat calomniile venite din partea acesteia.

Ulterior, deputatul USR, Cosette Chichirau, a anuntat ca il va da in judecata pe senatorul PSD, daca nu isi cere scuze direct si public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.