Presedintele Traian Basescu il acuza pe Liviu Dragnea, pe care-l numeste ”tepar de Teleorman”, ca a convocat sesiunea extraordinara pentru aprobarea ordonantelor de urgenta care ”vor face pulbere programul de guvernare cu care Dragnea a inselat un popor intreg” si ca, din lasitate, i-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor pe durata sesiunii ”lacheului” Florin Iordache.

Teparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinara a Parlamentului pentru maine, la ora 15. Sesiunea extraordinara va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonante de urgenta care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a inselat un popor intreg in campanie. Un program pe care incompetentul Valcov i l-a servit, iar «pacaliciul» de Teleorman l-a inghitit fara sa inteleaga aberatiile din acest program. Dar drama mare nu este ca Dragnea, in incompetenta lui, a crezut intr-un program fantezist. Marea problema este ca 3 milioane de romani, votanti ai PSD, in propria lor naivitate, iar pentru unii saracie, l-au crezut”, a scris, luni, pe Facebook, Traian Basescu.

Un alt repros pe care i-l aduce presedintele PMP lui Dragnea este faptul ca nu a avut curajul sa prezideze lucrarile Camerei in aceasta sesiune extraordinara.

Pentru ca lasitatea acestui tepar ordinar, care este Liviu Dragnea, sa fie pe deplin ilustrata, teparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinara si a intrat in concediu, delegand atributiunile vicepresedintelui (lacheului) Iordache. In continuare, noapte buna si somn usor, votanti ai PSD-ului!”, a mai scris Basescu.


Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a delegat atributiile sale lui Florin Iordache pe perioada 8-11 august, perioada in care Parlamentul se va afla in sesiune extraordinara. ”In perioada 8-11 august 2017, atributiile presedintelui Camerei Deputatilor vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor”, se arata in decizia publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Camera Deputatilor si Senatul vor fi convocate in sesiune extraordinara, incepand de marti, pentru a fi introduse pe ordinea de zi OUG-urile adoptate vineri, privind pensiile speciale, indemnizatiile pentru cresterea copilului si salariile politistilor.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

Anuntul a fost facut de presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la finalul sedintei de coalitiei de luni.

Marti, de la ora 11.00, va avea loc sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, urmata de o sedinta de plen. Senatul va fi convocat la ora 14.00, cand este programata sedinta BP.

Sesiunea extraordinara este necesara pentru ca OUG-urile adoptate vineri de Guvern sa poata intra in vigoare, ele depinzand de depunerea lor in Parlament.

Prima incercare de convocare a acestei sesiuni a avut loc saptamana trecuta, insa ea a fost amanata, fara a fi oferite explicatii.

Guvernul a adoptat, vineri, o OUG prin care se plafoneaza pensiile speciale, care nu mai pot depasi valoarea salariilor aflate in plata in baza carora s-a calculat pensia, si o OUG privind plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului la 8.500 lei, precum si o OUG prin care au fost marite salariile politistilor cu 10% si cu 15% salariile personalului civil din institutiile de siguranta nationala.

Citeste si:
Accident grav în Teleorman: două autobuze, spulberate de un TIR...
Accident grav în Teleorman:...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.