Două autobuze şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman. A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție. IPJ Teleorman a precizat că patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, şi că toate cele trei autovehicule implicate au luat foc.

Accident grav între două autobuze și un TIR, în Teleorman

Potrivit ISU Teleorman, accidentul rutier în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Echipajele operative au intervenit cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.

De la nivelul ISU București - Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu o ambulanță SMURD cu medic și o autospecială pentru transport victime multiple.

Un microbuz care venea dinspre București a intrat în depășirea unui autocar care mergea pe același sens. TIR-ul nu a mai putut evita la timp impactul și a spulberat cele două autovehicule.

„La data de 22 septembrie a.c., pe DE 70, între Bujoreni şi Prunaru, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autobuze şi un ansamblu tir. În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite, fiind transportate la unităţi medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Din cele mai recente informații, în accident au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la unitatea medicală din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

Citeste si:
Importanța confortului și a siguranței pasagerilor în autobuzele...
Importanța confortului și a...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2023 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.