Politica 6 Iunie 2017 18:04
Dupa ce RISE Project a dezvaluit o discutie de pe grupul de WhatsApp al PSD din noaptea in care a fost aprobata OUG 13, in cursul careia Liviu Dragnea ar fi solicitat presedintilor de organizatii sa se pregateasca pentru "un miting pentru apararea Romaniei", liderul PSD  a avut o prima reactie pe acest subiect.
"Si eu as vrea sa vad daca acele conversatii sunt adevarate. Asta este un aspect. Un alt aspect, cred ca, totusi, am vorbit cu colegii mei, consulta de cateva zile cativa avocati, cred ca ar trebui facuta o sesizare, o plangere, ceva de genul asta, ca sa vedem, daca acele conversatii sunt adevarate, cum au fost obtinute. Sigur ca poate parea un moft, ni s-a mai spus asta, ca secretul corespondentei si al convorbirilor private trebuie respectat, sa vedem daca a fost respectat", a declarat Dragnea, citat de digi24.ro.

"Nu imi aduc aminte ce am mai spus atunci cuvant cu cuvant, dar, daca acele conversatii sunt adevarate, eu as vrea sa vad probe indubitabile, nu print screen-uri", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.