Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, de la tribuna congresului formatiunii, ca il "doare'' faptul ca Daniel Constantin se numara printre persoanele care ataca din interior ALDE.

"In 2015 i-am avut alaturi pe o serie de colegi care au ales sa atace si chiar sa dea in judecata partidul. Cei care ataca acum ALDE din interior nu sunt multi, dar va spun sincer ma doare faptul ca Daniel Constantin se afla printre ei. Pentru mine aceasta tradare reprezinta un episod trist, dar este in acelasi timp si un episod incheiat. Acum este timpul sa privim inainte, invatand insa, evident, din trecut. De aceea, va sfatuiesc pe toti: bazati-va ambitiile pe idealuri si pe valori si nu pe functii", a spus Tariceanu, citat de digi24.ro.

Co-presedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat ca nu va participa la congresul de vineri si sambata, convocat pentru votarea noului statut si alegerea noii conduceri: "Astazi, ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi in care ALDE sa iasa intarit, a fost transformata intr-o zi in care abuzul primeaza in fata democratiei interne. Nu voi participa la un congres convocat in mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om".

Citeste si: Tariceanu: Aveam un binom - Ceausescu si Lenuta. In 2015 am fost in pericol sa avem alt binom - Coldea si Codruta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.