Co-presedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat ca nu va participa la congresul de vineri si sambata, convocat pentru votarea noului statut si alegerea noii conduceri.

"Astazi, ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi in care ALDE sa iasa intarit, a fost transformata intr-o zi in care abuzul primeaza in fata democratiei interne. Nu voi participa la un congres convocat in mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om.

Mi-as fi dorit ca la congres sa le multumesc tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevarat pentru ca partidul sa fie astazi in parlament si la guvernare. O voi face insa de fiecare data cand ma voi intalni cu ei.

Dar in mod special, am pretuire pentru colegii din Partidul Conservator, pe care l-am reprezentat timp de 7 ani in calitate de presedinte. Am preluat conducerea PC in 2010, cand partidul avea numai 4 parlamentari, iar in 2012 am ajuns sa avem 21 de reprezentanti in parlament. Din acesti 7 ani, Partidul Conservator a fost reprezentat in actul de guvernare timp de aproape 4 ani, prin oameni competenti, valorosi, care au demonstrat profesionalism in exercitarea functiilor publice. (...) ", a scris Daniel Constantin pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.