Presedintele Klaus Iohannis a adresat marti un mesaj in fata Camerelor reunite, subliniind ca "eventual demiterea chinuita a unui ministru este prea putin", aratand ca PSD trebuie sa vina cu solutia.

"In 11 decembrie, PSD a repurtat o mare victorie. Dar dupa aceea, cu o ciudata strategie tip kamikaze, a intrat intr-o coiliziune frontala cu o parte insemnata a societatii romanesti. A promis in campanie ceva si in primele zile s-a apucat de altceva.

Pohta ce-ati pohtit se pare ca nu e ceea ce ati spus in campanie. Grija prima se pare ca a fost sa va ocupati de dosarele penalilor. Si romanii sunt indignati si revoltati.

Ce facem dragilor, ce facem pentru a iesi din impas? Retragerea OUG 13 si eventual demiterea chinuita a unui ministru este prea putin. Alegerile anticipate sunt in aceasta faza prea mult.

PSD a creat problema, PSD sa vina cu solutia", a declarat seful statului, citat de capital.ro.

Presedintele a vorbit si despre asteptarile din partea mediului economic

"Suntem intr-o situatie economica foarte buna. Pastrati trendul ascendent, pastrati cresterea economica.

Romania este o tara stabila, puternica in regiune. Am legiferat, am guvernat in asa fel incat Romania sa devina parte puternica din NATO, din UE. Sa nu-i dezamagim.

Daca PSD, care a creat aceasta criza, nu o rezolva urgent, voi convoca consultari pentru a vedea care sunt solutiile", a mai spus presedintele, citat de digi24.ro.

Citeste si:



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.