Discursul presedintelui Klaus Iohannis a fost, spre deosebire de alte ocazii unul cu reactii numeroase din partea salii, vociferari, aplauze si parasirea plenului de catre parlamentarii PSD si ALDE.

Este important sa mentionam ca discursul sefului statului a fost unul mult mai emotional ca in alte dati, de data aceasta starnind numeroase ocazii din partea celor prezenti.

"Asta e situatia, unii multumiti, unii nemultumiti. Ce facem dragilor? Care este marja de manevra pentru a iesi din acest impas?", a spus seful statului cand a fost intmapinat de vociferari.

"Ati obosit deja? Ghinion!", a comentat Iohannis plecarea reprezentantilor puterii, moment dupa care nu s-au mai auzit vociferari din sala.

In imaginile difuzate de mai multe posturi TV s-a putut observa cum liderii Puterii, Dragnea si Tariceanu, aratau deranjati de ceea ce spune Klaus Iohannis. La scurt timp, insa seful statului se intreba daca presidintii PSD si ALDE mai sunt in sala si n-au plecat alaturi de colegii lor: "Au ramas? Au ramas.", a remarcat presedintele Romaniei.

La inceputul discursului sau, Iohannis a spus ca “m-as fi adresat si guvernului, dar este ocupat, dar nu-i bai, la ei am fost deja”, facand referire la sedinta de guvern la care a facut o vizita surpriza cand dupa ce au aparut informatii despre promovarea ordonantelor privind amnistia si gratierea.

Remarca sa a primit aplauze din partea unei parti a salii. In acele momente, televiziunile aratau imagini cu randurile goale de langa prezidiu unde stau de obicei membrii guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.