Presedintele Klaus Iohannis a adresat marti un mesaj in fata Camerelor reunite, felicitandu-i pe parintii care si-au dus copiii in Piata Victoriei.

In discursul sau, seful statului a vorbit despre protestele din ultimele zile si a amintit si de luminile aprinse in Piata Victoriei.

"Probabil ati urmarit imagini de la demonstratiile care au avut loc in ultimele zile, cea mai mare in Piata Victoriei, dar si in multe alte localitati din Romania si in strainatate. Au fost proteste in orase unde nu s-a iesit in strada la Revolutie. Incredibil! Imaginea aceea splendida din Piata Victoriei cu telefoanele iluminate cred ca o stiti cu totii.

Cand politicienii au incercat sa duca democratia in coridoarele intunecare, romanii au iesit in strada si au readus lumina democratiei.

Democratia trebuie aparata zi de zi. Democratia nu este nicoiodata de la sine inteleasa si pentru multa democratie este nevoie de multa educatie.

Ii felicit pe parintii care si-au dus copiii in Piata Victoriei.

Sa pastram democratia vie si tara curata, la propriu si la figurat, pentru generaiile care vin dupa noi, pentru viitorul Romaniei", a declarat Klaus Iohannis, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.