Vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit, joi, despre reprosul Ambasadei SUA in legatura cu aprobarea OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul

Aceasta afirmatie a fost facuta de vicepremierul Liviu Dragnea la finalul sedintei in care Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta care permite alesilor locali si judeteni sa demisioneze din partidul sub sigla caruia au candidat, fara sa-si piarda mandatul, 45 de zile.

"Am inteles ceea ce reproseaza Ambasada SUA, ne-am asumat lucrul asta, tinem cont de ceea ce a spus, numai ca in continuare ideea de a debloca administratia publica locala din Romania ne-o mentinem", a spus Liviu Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Jurnalistii au insistat pe aceasta tema si chiar i-au citit lui Liviu Dragnea comunicatul Ambasadei SUA.

"Acordam atentie foarte mare oricaror optiuni si oricaror comunicate din partea partenerilor americani, dar explic inca o data, nu este absolut nimic nedemocratic in interiorul acestei ordonante", a raspuns Dragnea.

Citeste si: Guvernul a adoptat OUG care permite migratia alesilor locali!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.