Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate, el precizand si ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile.

UPDATE:

OUG care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern.


"Trebuie sa deblocam activitatea administratiei locale si sa facem si un pic de dreptate. Toti primarii din 2012 au fost alesi cu USL, avandu-i alaturi pe Ponta si Antonescu, iar acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis", a spus Victor Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca isi asuma Ordonanta de Urgenta si ca in aceasta va fi stipulat un termen de 45 de zile, in care alesii locali vor avea posibilitatea sa isi aleaga partidul fara sa isi piarda mandatul.

Ambasada SUA se declara ingrijorata in legatura cu momentul ales de Guvern pentru adoptarea ordonantei de urgenta care va permite alesilor locali sa isi poata alege partidul din care fac parte fara a-si pierde mandatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.