Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat, luni, ca, in situatia in care Ludovic Orban va semna o motiune de cenzura impotriva deciziei partidului, va avea probleme foarte mari, el facand aluzie, ca opinie personala, la excluderea acestuia din PNL.

"In situatia in care Ludovic Orban va semna o motiune de cenzura impotriva deciziei partidului, evident ca va avea probleme foarte mari. Din punctul meu de vedere, doar al meu, ar trebui sa se intample ceea ce s-a intamplat si in legislatura trecuta, cand anumiti parlamentari, nealiniindu-se in ceea ce priveste motiunea de cenzura, au fost exclusi. Dar asta e o opinie personala, subliniez", a declarat Hasotti pentru MEDIAFAX.

El a aratat ca niciun parlamentar al PNL nu poate vota sau initia o motiune de cenzura decat daca partidul este de acord cu aceasta actiune politica.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca anuntul deputatului PNL Ludovic Orban privind sustinerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului condus de Victor Ponta este unul "strict personal", iar PNL nu intentioneaza sa sustina vreo motiune de cenzura.

Citeste si: Orban: Ponta este un hibrid nereusit intre Iliescu si Nastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.