Deputatul PNL Ludovic Orban sustine ca va vota orice motiune de cenzura impotriva premierului Victor Ponta, despre care afirma ca este "un hibrid nereusit" intre "capitalismul lui Nastase" si "comunismul lui Iliescu", nemultumit fiind de declaratiile premierului facute la Rosia Montana.

"Ieri, privindu- l pe Ponta, l-am vazut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, multumind minerilor dupa reprimarea brutala a Pietei Universitatii. Este adevarat ca nu avea decat casca (nou- nouta, de altfel ca si toti ceilalti asa-zisi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat si cu lampas sau bata. Este adevarat ca nu a adus minerii la Bucuresti, dar a facut un lucru mult mai grav: a promis minerilor ca ii ia pe parlamentari de guler si ii aduce sa voteze in mina. Este adevarat ca nu a infierat cu manie proletara protestatarii din Piata Universitatii, insa a facut un lucru si mai grav, afirmand: «nimeni nu are voie sa spuna nu»", scrie Orban pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

El avertizeaza ca va vota orice motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta.

"Il anunt pe aceasta cale pe domnul Ponta ca voi vota orice motiune de cenzura se va depune impotriva cabinetului sau si ca voi face toate demersurile posibile pentru a imi convinge colegii liberali ca acest hibrid nereusit intre capitalismul lui Nastase (vezi PETROM, ALRO, BECHTEL etc. ) si comunismul lui Iliescu trebuie sa plece din fruntea guvernului Romaniei", scrie Orban.

Vineri, deputatul PNL a cerut, intr-o postare pe Facebook referitoare la Rosia Montana, demisiile "de onoare" ale premierului Victor Ponta si ministrului Dan Sova.

Minerii de la Rosia Montana, care s-au blocat in subteran de cinci, respectiv trei zile, au iesit din mina, duminica seara, dupa aproape o ora de la momentul in care premierul Victor Ponta a coborat la ei, primul-ministru spunandu-le acestora ca le va aduce Comisia parlamentara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.