Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca anuntul deputatului PNL Ludovic Orban privind sustinerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului condus de Victor Ponta este unul "strict personal", iar PNL nu intentioneaza sa sustina vreo motiune de cenzura.
"Eu nu comentez declaratiile domnului Orban, precizez doar ca declaratia privitoare la motiune de cenzura e un punct de vedere strict personal al domnului Orban. PNL face parte din Guvern si bineinteles ca in aceasta situatie nici nu intentioneaza sa initieze sau sa sustina vreo motiune de cenzura impotriva propriului Guvern", a declarat Antonescu, pentru MEDIAFAX.

Deputatul PNL Ludovic Orban sustine ca va vota orice motiune de cenzura impotriva premierului Victor Ponta, despre care afirma ca este "un hibrid nereusit" intre "capitalismul lui Nastase" si "comunismul lui Iliescu", nemultumit fiind de declaratiile premierului facute la Rosia Montana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.