Teodor Baconschi scrie pe Facebook ca, ales cu 50% din voturi, Vasile Blaga anunta ca ii va elimina pe criticii starii actuale din PDL, fostul ministru de Externe comentand ca ciudat este ca "aceasta mentalitate cazona, stalinist-fesenista, nu a functionat nici la MAI pe vremea lui Blaga".

"Ales cu 50% din voturi, Blaga a declarat azi ca ii va elimina pe criticii starii actuale din PDL, dar nu azi (luni - n.r.), ca sa nu se faca legatura cu excluderile de la PNL, ci saptamana viitoare! Fara sa mai fie nevoie de vreo discutie in BPN, travestit in pluton de executie. Ciudat e ca aceasta mentalitate cazona, stalinist-fesenista, nu a functionat nici la MAI pe vremea lui Blaga: cine poate uita sublimul moment de indisciplina al politistilor care-si tranteau caschetele de pamant, in fata palatului Cotroceni?", scrie Baconschi pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

Si europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie, pe blogul sau, ca nu este in conflict cu partidul, ci cu o conducere care se dovedeste incapabila sa gestioneze misiunea de a face opozitie, el apreciind ca, daca BPN vrea sa lucreze in folosul partidului, nu pe el ar trebui sa il excluda.

Citeste si: Paleologu: Mi s-ar parea pur si simplu absurd sa fiu dat afara din PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.