Yuppy 19 Aprilie 2019 17:27 de Clara Vacaru
Actrita sud-africana Charlize Theron a declarat ca isi creste primul copil ca fata dupa ce il prezentase initial ca baiat, relateaza vineri Press Association.

Cresc ''doua fete frumoase'', a declarat recent Charlize Theron, in varsta de 43 de ani.

Vedeta de la Hollywood a explicat ca Jackson, in varsta de sapte ani - unul dintre cei doi copii adoptati de actrita - avea trei ani cand i-a spus: ''Eu nu sunt un baiat!''.

''Da, si eu credeam ca e baiat. Pana cand s-a uitat la mine cand avea trei ani si mi-a spus: 'Eu nu sunt un baiat!'. Asa ca, iata! Am doua fete frumoase pe care, ca orice parinte, vreau sa le protejez si sa vad cum evolueaza. S-au nascut asa cum sunt si sunt in locul in care se vor descoperi pe masura ce vor creste si unde vor fi cine vor dori sa fie; nu decid eu acest lucru'', a spus actrita, potrivit Daily Mail.

''Rolul meu ca parinte este sa le celebrez, sa le iubesc si sa ma asigur ca au la dispozitie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor sa fie. Si voi face tot ce imi sta in putinta pentru copiii mei, ca ei sa aiba acest drept si sa fie astfel protejati'', a adaugat vedeta.

Theron, cunoscuta in special pentru rolurile interpretate in filme precum ''The Devil's Advocate'' si ''Mighty Joe Young'', i-a adoptat pe Jackson - in 2012 - si pe August, trei ani mai tarziu.

Aceasta nu este prima data cand Theron a declarat ca are de fapt doua fiice. Anul trecut, in luna decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan din ''Black Panther'' ca are ''doua fetite frumoase, de culoare, afroamericane''.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.