Actrita indiana Priyanka Chopra si cantaretul american Nick Jonas s-au casatorit, sambata, in cadrul unei ceremonii fastuoase care s-a desfasurat in cel mai opulent palat regal al Indiei, informeaza Reuters.

Chopra, 36 de ani, castigatoare a titlului de Miss World in 2000, si Jonas, 26 de ani, s-au logodit in acest an dupa ce s-au intalnit la o petrecere post-Oscaruri anul trecut.

Cuplul a ajuns cu familiile in orasul Jodhpur, din nord-vestul Indiei, joi, si s-a indreptat spre palatul Bhawan, unde va avea loc nunta.

Palatul apartine familiei regale din Jodhpur si este considerat una dintre cele mai mari resedinte private din lume. O parte din palat a fost transformata intr-un hotel de lux, cu gradini intinse pe o suprafata de circa 11 hectare, unde pot fi intalniti pauni. O noapte petrecuta in apartamentul Grand Presidential poate costa peste 500.000 rupii (7.168 dolari), potrivit site-ului hotelului.

Chiar daca detaliile despre nunta au fost putine, presa indiana a anuntat prezenta la eveniment a mai multor vedete de la Hollywood, printre care Dwayne Johnson, Lupita Nyong'o si prezentatoarea Kelly Ripa.

Potrivit Vogue, vor exista doua ceremonii, una hindusa si alta crestina, oficiata de tatal lui Jonas.

Mirele va fi imbracat in vesminte regale si va veni la ceremonie calare, asa cum o cere traditia la nuntile din nordul Indiei.

Chopra, vedeta serialului "Quantico" de pe ABC, este una dintre cele mai importante actrite de la Bollywood, jucand in numeroase superproductii indiene.

Nick si fratii sai, Kevin si Joe, au format o trupa pop-rock, The Jonas Brothers, in 2005 si au devenit faimosi ca staruri Disney in adolescenta. Trupa s-a desfiintat in 2013.

Potrivit revistei People, Meghan Markle si printul Harry nu se vor deplasa in India pentru a participa la nunta Priyankai Chopra, desi cele doua actrite sunt prietene apropiate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.