Tragedie în Siberia. Un avion de luptă rusesc s-a prăbușit duminică peste mai multe locuințe din orașul siberian Irkuțk. În urma impactului, doi piloți ai aeronavei au decedat.

Un avion militar rusesc s-a prăbușit peste o clădire din Siberia

Guvernatorul din Irkuțk, Igor Kobzev, a transmis printr-o postare pe Telegram că avionulmilitar rusesc s-a prăbușit peste o casă cu două etaje din oraș. Oficialul a menționat că nu există informații despre eventualele victime din incinta clădirii. La scurt timp de la tragedie, Interfax a transmis că autoritățile ruse au declarat decesul celor doi piloți ai aeronavei.

Presa din Rusia a confirmat că avionul de luptă care s-a prăbușit peste locuințe a fost un Su-30. Ministerul pentru Situații de Urgență a declarat că avionul s-a prăbușit în timpul unui zbor de testare. După ce a avut loc impactul, clădirea a fost cuprinsă de un incendiu.

Acesta este deja al doilea incident timp de șase zile. Lunea trecută, un avion de vânătoare Sukhoi Su-34 s-a prăbușit peste un bloc de locuințe în orașul sudic Eisk, în apropiere de Ucraina. În urma impactului, cel puțin 15 persoane au fost omorâte. După prăbuşirea avionului, blocul de nouă etaje a fost cuprins de un incendiu uriaş. În bloc locuiau aproximativ 600 de persoane, dintre care cel puţin 13 persoane au murit.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.