Premierul Finlandei, Sanna Marin, şi-a cerut scuze pentru o fotografie în care apar două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa oficială a acesteia.

Sanna Marin și-a cerut scuze pentru o fotografie. Ce conținea poza

Premierul Finlandei, Sanna Marin, a ținut să își ceară scuze pentru o fotografie făcută la reședința ei oficială, unde două femei se sărută în timpul petrecerii. Aceasta a recunoscut că poza nu era adecvată și nu ar fi trebuit să fi fost făcută.

"Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută", a spus Marin într-o conferinţă de presă la Helsinki, alături de preşedintele finlandez Sauli Niinisto.

În fotografie apăreau două femei în sânii goi și în același timp se acopereau cu o pancartă cu inscripţia "Finland". Cele două se și sărutau, lucru care a stârnit și mai mult indignarea oamenilor, afirmând că este inadmisil astfel de lucruri.

VIDEO Sanna Marin, clip video în care bea la o petrecere

Cu doar câteva zile în urmă, în Finlanda s-a pornit un val de critici la adresa premierului Sanna Marin. Pe rețelele de socializare a apărut un clip video în care șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, bea alcool și se distrează din plin alături de un grup de prieteni. Ba mai mult, oamenii au suspectat-o că aceasta ar fi consumat droguri la petrecere.

Sanna Marin a negat acuzații privind drogurile și în acest sens a făcut un test care a ieșit negativ.

"Nu am nimic de ascuns. Nu am consumat droguri, așa că nu este o problemă să merg la analize. Am dansat, am cântat, am sărbătorit, am făcut lucruri legale", a declarat premierul în apărarea sa.

Preşedintele finlandez, Sauli Niinisto, a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă în noaptea când a fost filmată Marin este posibil să fi fost compromisă securitatea naţională.

Citeste si:
Cum să organizezi o petrecere minunată pentru majoratul copilului
Cum să organizezi o petrecere...

"Nu cred că în noaptea aceea s-a întâmplat ceva neobişnuit".


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2022 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.