Mare agitație și scandal în Finlanda. Pe rețelele de socializare a apărut un clip video în care șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, bea alcool, fumează și se distrează din plin alături de un grup de prieteni. Ba mai mult, există suspiciunea că la petrecere s-ar fi consumat și droguri.

Sanna Marin, filmată în timp ce bea alcool împreună cu un grup de prieteni

La scurt timp după apariția clipului video în mediul online, șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, a confirmat că petrecerea la care a participat a avut loc la o reședință privată. În înregistrarea video se vede cum cum grup de tineri se distrează pe ritmul muzicii, cântă, beau și se distrează. În mediul online au apărut și speculații precum că petrecăreții ar fi consumat droguri.

Riikka Purra, liderul unei formațiuni parlamentare de opoziție, și Mikko Karna, parlamentar al formațiunii centriste de guvernământ, au solicitat ca Sanna Marin să efectueze un test anti-drog. De partea cealaltă, Antti Lindtman, șeful grupului parlamentar al Partidului Social Democrat din Finlanda, din care face parte șefa guvernului, a declarat că susținerea politică nu a fost influențată de activitățile din viața privată a premierului.

Ce a declarat Sanna Marin în legătură cu petrecerea la care a luat parte

Sanna Marin a venit și cu o reacție după ce în mediul online au apărut imaginile video cum aceasta petrece și se distrează alături de prieteni. Șefa guvernului finlandez spune că se afla în timpul ei liber și se bucura de acesta alături de prieteni.

"Nu am nimic de ascuns. Nu am consumat droguri, așa că nu este o problemă să merg la analize. Am dansat, am cântat, am sărbătorit, am făcut lucruri legale", a spus ea, joi.

Totodată, oficialul a recunoscut că a consumat alcool, însă "moderat". Marin a mai menționat că este dezamăgită că imaginile filmate într-un spațiu privat au ajuns a fi publice, însă a refuzat să comenteze în legătură cu persoana care a filmat sau a distribuit videoclipul.

Citeste si:
Tavi Clonda, declarații după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că...
Tavi Clonda, declarații după...

Șefa guvernului finlandez este optimistă și spune că rămâne la latitudinea alergătorilor să decidă dacă acest incident îi va afecta în vreun fel reputația și cariera politică.

Anterior, Sanna Marin a atras atenția asupra sa prin prezența la festivaluri de muzică rock și în cluburi. Premierul a susținut mereu că doar ea este în măsură să decidă cum să își petreacă timpul liber, la fel ca și alte persoane de vârsta ei. Acțiunile sale nu conține elemente ilegale, iar fiecare își petrece timpul său așa cum simte el, a mai spus oficialul finalndez.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.