Actriţa americană Anne Heche nominalizată la Premiile Emmy, cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie's Choice" şi „Vanished", ar fi fost spitalizată vineri, fiind în stare gravă, în urma unui accident de mașină. Automobilul pe care aceasta îl conducea s-a izbit de o locuință din Los Angeles care ulterior a luat foc.

Actrița Anne Heche ar fi fost spitalizată în stare gravă în urma unui accident de mașină

Departamentul de Pompieri din Los Angeles (LAFD) a raportat un accident de maşină pe South Walgrove Avenue, în prima pare a zilei de vineri. Conform unei postări de pe contul oficial de Twitter al departamentului de pompieri, o persoană grav rănită a fost salvată şi spitalizată. Cincizeci şi nouă de pompieri au sosit la faţa locului şi au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge incendiul, se arată în postarea de pe Twitter.

LAFD a arătat pe site-ul său că o „o femeie adultă găsită în interiorul vehiculul" a fost transportată la un „spital din apropiere de către paramedicii LAFD, în stare gravă". Nu au fost raportate alte persoane rănite.

Departamentul nu a menţionat numele lui Heche, însă site-ul specializat în ştiri despre celebrităţi TMZ a relatat că martorii au văzut-o pe Heche conducând în cartierul lor un autoturism Mini Cooper de culoare albastră.

Site-ul a adăugat și imagini video, și fotografii de la locul accidentului. De asemenea, a relatat că Anne Heche ar fi intrat mai întâi într-un garaj al unei clădiri de apartamente. Înainte ca locuitorii să apuce să o ajute să iasă din maşină, ea a dat cu spatele şi a plecat, scrie sursa citată. La scurt timp după acțiunea sa, actrița s-a izbit cu mașina de o casă din apropiere și a declanșat un incendiu în Mar Vista, un cartier din vestul orașului Los Angeles.

O fotografie postată de TMZ o arată pe Heche pe scaunul şoferului unui autoturism Mini Cooper, iar o înregistrare video a surprins momentul în care persoana aflată la volan este salvată după accident şi urcată într-o ambulanţă. În imagini, persoana respectivă era acoperită în timp ce se afla pe targă. Un reprezentant al actriţei Anne Heche a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect la momentul la care a fost contactat de Los Angeles Times.

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

Premii și nominalizări


  • 2004 - Gracie's Choice - Nominalizare - Primetime Emmy Award for Outstanding Supporting Actress in a Miniseries or a Movie

  • 2004 - The Dead Will Tell - Nominalizare - Saturn Award for Best Actress on Television

  • 1997 - Wag the Dog - Nominalizare - Satellite Award fost Best Supporting Actress - Motion Picture

  • 1989 - Another World - Nominalizare - Daytime Emmy Award for Outstanding Younger Actress in a Drama Series

  • 1992 - Another World - Câștigat - Soap Opera Digest Award for Outstanding Lead Actress in a Daytime Series

  • 1991 - Another World - Câștigat - Daytime Emmy Award fost Outstanding Younger Acress in a Drama Series

  • 1989 - Another World - Câștigat - Soap Opera Digest Award fost Ourstanding Female Newcomer - Daytime


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.