În Singapore a fost lansată o nouă băutură neobișnuită. Specialiștii au inventat un tip de bere care este realizată dintr-un lichid reciclat din ape uzate, filtrat și pompat.

Bere realizată din lichide reciclate

O fabrică de bere din Singapore a lansat o nouă băutură fabricată dintr-un ingredient special. Băutura NewBrew este realizată dintr-un lichid care este reciclat din ape uzate, filtrat și pompat în sursa de apă din Singapore.

Berea a fost lansată spre comercializare în magazinele și barurile locale. Agenția de apă din Singapore a lansat acest tip de bere pentru a crește gradul de conștientizare a populației cu privire la problemele deficitului de apă din Singapore și pentru a face apel la soluțiile inovatoare care se pun în practică pentru a remedia această problemă.

Băutura unică NewBrew este fermentată la o temperatură mică, fiindu-i adăugate mai multe chestii în componența sa, cum ar fi varietatea de hamei polaris, din Germania, și simcoe, din Statele Unite. În urma combinației celor două ingrediente, berea a căpătat o aromă unică de citrice și pin.

Ce părere au oamenii despre această nouă băutură

Această nouă băutură a fost una neașteptată, însă rămâne la latitudinea consumatorilor să o aprecieze și să spună cât de mare succes va avea pe piața produselor alimentare. Oare ar bea oamenii o bere care este în totalitate fabricată din urină?

Potrivit unui sondaj realizat de BBC, oamenii au răspuns dacă ar consuma o asemenea băutură știind din ce este fabricată și ce gust are aceasta până la urmă.

„E ușor amară, surprinzător de proaspătă și miroase a hamei. Doar culoarea seamănă cu cea a urinei, auriu închis. Cu siguranță as vrea să încerc„.

BBC: „Dacă ti-aș spune că e făcut din «New Water», ai mai bea?

Până la urmă este tot lichid, deci, da„.

Citeste si:
O companie a scos o bere cu numele ”Putin este un nemernic”
O companie a scos o bere cu...

Scopul specialiștilor este să realizeze o bere total reciclată, însă cu un gust autentic și delicios. Deși NewBrew e sustenabilă, nu e chiar organică. Astfel, berea realizată din urină poate deveni preferată de oameni dacă aceștia aleg să o deguste măcar odată. Totuși, după acest tip de bere chiar și din ingrediente reciclate poate provoca mahmureală.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.