Incident violent în regiunea separatistă Transnistria din Republica Moldova. O clădire din Tiraspol a fost atacată cu cocktailuri Molotov.

Atac cu cocktailuri Molotov la o clădire din Tiraspol

Clădirea Comisariatului Militar din Tiraspol a fost atacat cu cocktailuri Molotov. Autoritățile din Transnistria susțin că atacul ar fi fost planificat de niște indivizi care s-au deplasat cu o masină înmatriculată în străinătate.

În clădire au fost aruncate două sticle cu cocktailuri Molotov. Una dintre sticle a ajuns pe trotuar, iar a doua a rămas blocată în gratiile unei ferestre a clădirii. Autoritățile din Tiraspol au anunțat că un grup de persoane necunoscute au incendiat și vegetația din preajma unei baze petroliere. Momentan, autorii faptei nu au fost identificați.

Explozii în Transnistria. Cod roșu de pericol terorist

Mai multe explozii au avut loc la sfârșitul lunii aprilie la sediul Ministerului Securităţii Publice de la Tiraspol, capitala regiunii separatiste Transnistria susţinută de Rusia, după un atac cu lansatoare de grenade care nu s-a soldat cu răniţi, a anunţat poliţia transnistreană. Clădirea a fost vizată de tiruri de lansatoare de grenade portative. însă nici o persoană nu a avut de suferit.

Retail jobs

După exploziile care au avut loc la Tiraspol, Regiunea separatistă Transnistria din Republica Moldova a anunțat cod roșu de pericol terorist.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.