Ministerul ucrainean al Apărării a publicat pe Twitter câteva fotografii ale unor soldați care apără orașul Mariupol, înainte de conflict și după mai bine de două luni de război.

Luptatării din Mariupol, mulți blocați încă în uzina Azovstal, sunt transfigurați de război. Pe chipurile lor se văd ororile trăite, iar imaginile vorbesc de la sine.

Ororile războiului se văd pe chipurile luptătorilor

„Uitați-vă cu atenție la figurile lor. Așa arată eroii din Mariupol. Zece săptămâni și jumătate de apărare a orașului”, a notat Ministerul Apărării de la Kiev într-o postare pe Twitter, alături de fotografiile a patru luptători, înainte și după începerea războiului din Ucraina.

Si serviciul de presă al Regimentului Azov a publicat, pe contul de Twitter, mai multe imagini cu soldați răniți, care se află în subteranele combinatului Azovstal. Unii dintre ei au mâini sau picioare amputate și se vede clar că nu beneficiază de îngrijiri medicale bune, bandajele lor fiind murdare, scrie Digi24.ro. Numărul soldaților blocați în Azovstal, singurul punct din Mariupol neocupat încă de ruși, este incert.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.