Andrei Krukovski, directorul general al Krasnaia Poliana, staţiunea de schi a gigantului Gazprom, a murit după ce a căzut de pe o stâncă.

Andrei Krukovski (37 de ani) a fost transportat la spital, însă a decedat duminică, din cauza rănilor, informează newsbeezer.com, care citează agenția TASS, potrivit stirileprotv.ro. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul se afla într-o drumeție, către cetatea Achipsinskaia.

Staţiunea de schi a gigantului Gazprom, pe care Krukowski o conducea din 2019, era preferata lui Vladimir Putin.

„Directorul general al stațiunii Krasnaia Poliana, Andrei Alekseevich Krukovski, a murit tragic. A iubit munții și și-a găsit liniștea în ei. Tragedia a avut loc pe drumul către cetatea Achipsinskaia, ca urmare a căderii și a rănilor incompatibile cu viața”, a anunțat agenția de presă rusă TASS.

Patru bărbați din conducerea Gazprom au murit, de la începutul anului

Patru persoane din conducerea Gazprom au murit, în condiții misterioase, de la începutul acestui an.

Un director executiv de la Gazprom a fost găsit mort în cabana sa din satul Leninski, lângă Leningrad, pe 30 ianuarie 2022, iar la doar o lună după aceea, un alt director executiv de a decedat în același sat. Alexander Tiulakov a fost găsit mort în garajul său pe 25 februarie, după ce s-ar fi sinucis.

În aprilie, Vladislav Avaiev, fostul vicepreședinte al Gazprombank, soția și fiica lui au fost găsiți împușcați într-un apartament din Moscova. Bărbatul le-ar fi ucis pe cele două, apoi s-a împușcat și el.

Și Serghei Protosenya, fostul director al producătorului de gaze Novatek, companie care este deținută parțial de Gazprom, a fost găsit mort la nord de Barcelona, împreună cu fiica și soția sa. Din primele informații, se pare că milionarul și-a înjunghiat soția și copilul cu un topor, apoi s-a spânzurat.

Citeste si:
România va oferi gaz Republicii Moldova. Ciucă: „Cinci milioane de...
România va oferi gaz...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.