Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi, s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev, a transmis The Guardian, citat de news.ro.

Nancy Pelosi i-a mulțumit lui Zelenski pentru lupta lor

Președintele ucrainean a făcut postare pe social media din cadrul întâlnirii sale cu Nancy Pelosi, în care acesteia i-a adresat niște cuvinte de mulțumire pentru toate eforturile ucrainenilor, pentru lupta lor pe care nu o dau doar pentru ei și pentru țara lor, ci pentru toată lumea. Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA a mers personal în Kiev, pentru a discuta cu Volodimir Zelenski, în semn de solidaritate.

"Vă vizităm pentru a vă mulţumi pentru lupta voastră pentru libertate... Lupta voastră este o luptă pentru toată lumea. Aşa că angajamentul nostru este să fim aici pentru voi până când lupta se va încheia", i-a transmis Nancy Pelosi lui Zelenski.

În dreptul imaginilor respective, președintele țării a publicat și el un mesaj despre întâlnirea importantă pe care a avut-o, spunând despre Statele Unite ale Americii că sunt un lider în sprijinul puternic pe care l-ai oferit Ucrainei în războiul început de Rusia pe data de 24 februarie. Mai mult de atât, Zelenski a ținut să le mulțumească acestora pentru faptul că îi ajută să protejeze integritatea și suveranitatea teritorială a țării lor, care este bombardată de agresorii de zile bune și care a suferit pierderi imense.

Зустріч зі спікером Палати представників Конгресу США @SpeakerPelosi в Києві. Сполучені Штати є лідером потужної підтримки України в боротьбі з агресією РФ. Дякуємо, що допомагаєте захищати суверенітет і територіальну цілісність нашої держави! pic.twitter.com/QXSBPFoGQh— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) May 1, 2022

”Întâlnire cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, la Kiev. Statele Unite sunt un lider în sprijinul puternic al Ucrainei în lupta împotriva agresiunii ruseşti. Vă mulţumim pentru că ne ajutaţi să protejăm suveranitatea şi integritatea teritorială a statului nostru”.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.