Un bătrân de 80 de ani, din Roma, care a murit în ambulanță, avea asupra lui o adevărată avere - peste 300.000 de euro și cheile de la mai multe mașini de lux, între care un Ferrari.

Alessandro Avanzini locuia singur de câțiva ani într-o zonă de lux din Roma, după ce fratele lui, un pictor cunoscut, a murit, informează Digi24.ro.

El nu era căsătorit și nu avea copii, iar în ultimii ani începuse să aibă probleme de sănătate și a ajuns de câteva ori la spital. Zilele trecute, el s-a simțit rău și a chemat ambulanța, nu înainte de a-și pune în buzunare averea: 3 cecuri a câte 100.000 de euro fiecare, 12.000 de euro cash și cheile de la câteva mașini scumpe.

Italianul a murit în ambulanță, cu averea asupra lui

În drum spre spital, omul a murit, cel mai probabil din cauza unui infarct, scrie roma.corriere.it. Personalul medical i-a găsit în vestă cecurile și cheile mașinilor.

Anchetatorii spun că Alessandro avea o situație materială foarte bună și se temea în permanență să nu fie jefuit. Din acest motiv, el ținea mereu asupra lui cecurile și cheile mașinilor de lux pe care le deținea, printre care un Ferrari, un Cadillac și un Porsche.

„Era îngrijorat pentru mașini, după ce cineva a lovit Ferrari-ul parcat lângă casă. Dar era îngrijorat și pentru bunurile sale. De aceea le cu el, nu a vrut să le lase acasă de teamă să nu-i fie furate”, a declarat un cunoscut, potrivit sursei citate.

Momentan, nu stie cine va moșteni averea bătrânului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.