Vladimir Klitschko a plecat de curând din Ucraina și s-a îndreptat către Germania, cu scopul de a cere și mai mult ajutor pentru țara sa. Imediat după plecare lui, fratele său le-a transmis un mesaj important soldaților ruși.

Primarul Kievului, mesaj pentru soldații ruși

Vitali Klitschko a oferit, la scurt timp după ce fratele lui a părăsit țara, un interviu pentru Sky News în care le-a transmis soldaților ruși să ălece din Ucraina, deoarece țara lui este o țară pașnică și nu a agresat niciodată pe nimeni. Ucrainenii luptă așa cum pot pentru a-și apăra țara, nu se tem, pentru că știu că o fac atât pentru viitorul lor, cât și pentru viitorul copiilor lor.

"Dintotdeauna am fost o națiune pacifistă. Ucraina e o țară pașnică, nu am agresat niciodată pe nimeni. Dar, acum, este vorba despre viitorul nostru, despre viitorul copiilor noștri, și trebuie să apărăm asta! Este un mare privilegiu pentru fiecare om să-și dea viața pentru țara lui și acesta este motivul pentru care nu ne temem!

Nimeni nu vrea să moară, dar este casa noastră, orașul nostru, sunt familiile noastre, sunt copiii noștri. Ne apărăm copiii, ne apărăm viitorul. Sunt foarte surprins că oameni cu alte profesii, de exemplu muzicieni, actori, doctori, și-au pus uniforma pe ei. Nu se așteptau niciodată să pună mâna pe arme, dar acum vor să-și apere țara.", a declarat Vitali Klitschko, pentru Sky News.

Mai mult de atât, primarul Kievului a spus că ucrainenii nu își doresc să trăiască într-o țară în care nu există o libertate a omului și nu sunt respectate drepturile omului. El a atras atenția și asupra faptului că planul lui Vladimir Putin este acela de a ocupa Ucraina și de reconstrui imperiul. Acesta a mai spus și soldații ruși luptă pentru banii promiși, în timp ce soldații ucrainei pentru viitorul lor.

Citeste si:
Simona Halep, primul mesaj după revenirea în România: „Adevărul a...
Simona Halep, primul mesaj...

"Ucrainenii nu vor să trăiască într-o țară în care nu există drepturile omului sau libertate a presei. Scopul lui Putin este să reconstruiască imperiul și să ocupe Ucraina. Am un singur mesaj pentru trupele rusești: să se retragă, să plece! Soldații ruși trebuie să plece din țara noastră și după aceea suntem dispuși să discutăm.

Soldații ruși luptă pentru bani, cei ucraineni luptă pentru viitorul lor și pentru copii. Asta este diferența dintre bani și copii. Dacă cineva din Marea Britanie sau din Europa crede că războiul este foarte departe și că nu îl va atinge, greșește! E cel mai mare război de la Al Doilea Război Mondial încoace. Poate atinge pe oricine din Europa, pe oricine din această lume. De aceea, trebuie să-l oprim! Este dorința noastră să avem pace în Ucraina. Vă mulțumesc pentru că sprijiniți țara noastră!", a mai declarat Vitali Klitschko.

Citeste si:
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor . Vrea să își...
Mihai Trăistariu a ajuns la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2022 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.