O fetiță în vârstă de doar 11 ani a trecut prin cel mai cumplit moment din viața sa. Micuța a fost împușcată în față de un soldat rus.

Împușcată în față de un militar rus

Milena Uralova este o fetiță originară din Ucraina. Aceasta este internată de 9 zile în spital după ce a fost împușcată în obraz de un soldat al forțelor armate ruse.

Acum, starea copilei este stabilă. Medicii ucraineni au reușit să îi salveze viața micuței, însă momentan aceasta încă nu poate vorbi fluent. Glonțul i-a spart obrazul și a ajuns tocmai în gât lângă artera carotidă și i-a afectat și limba.

În tot acest timp, lângă Milena a fost alături mama ei, care a supravegheat-o și a susținut-o moral. Este doar un copil de 11 ani, însă deja înțelege ce i s-a întâmplat, prin ce a trecut.

Înainte de această tragedie, fetița frecventa cercul de gimnastică artistică și era un copil fericit și zglobiu cu multă energie pozitivă. Acum Milena abia de mai poate merge și pentru acei câțiva pași are nevoie de sprijinul cuiva.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.